Massa temps ha passat des de la meva última entrada al blog, i no ha estat per falta de ganes d’escriure o explicar coses, sinó per falta de temps. Temps que he dedicat a treballar! Si, per sort sóc dels pocs que tinc feina!

En aquesta entrada us presentaré un d’aquests treballs que he realitzat aquest hivern.

Audi_006

Alguns afortunats socis del FC Barcelona van ser premiats amb un curs de conducció Audi driving experience, a l’estació d’esquí de la Molina. Encara que a les fotos hi brilla un sol radiant, us puc assegurar que va fer molt fred, quan vaig arribar a primera hora del matí a l’estació la temperatura exterior que marcava el meu cotxe era de -9,5ºC, a la part baixa de l’estació, però el circuit estava muntat uns metres més amunt, allí estàvem a -12ºC.

Per sort, com el circuit era bastant gran, i m’havia d’anar movent ràpid d’un lloc a un altre, de seguida vaig aconseguir una bona temperatura corporal que em va permetre aguantar bé la sessió. Us deixo amb una breu galeria amb algunes fotos que vaig capturar durant la jornada.

Per cert, per als entesos en cotxes, comentar que entre els cotxes que van utilitzar hi havia una de les 333 unitats del model Audi A1 Quattro (256cv dins d’aquest petit cotxe), espectacular.