Massa dies sense escriure res al meu blog, això té dues lectures: no tinc res a explicar o no he tingut temps d’explicar-ho. Per sort, es deu a aquesta última raó.

Un dels treballs que he realitzat aquestes últimes setmanes ha estat el que us mostro avui aquí, les fotografies de Arda Turan durant la presentació al FC Barcelona. Un encàrrec d’Audi, patrocinador del Barça, en el qual volien que es veiés al nou jugador del FC Barcelona al costat d’un responsable d’Audi mentre rebia (simbòlicament) les claus del seu nou cotxe:

Audi-FCB-Arda-Turan-006

Sembla fàcil realitzar una fotografia així, veritat? doncs no… Tenia el privilegi d’estar per davant de tots els companys de premsa, això significa que darrere meu estaven desenes de periodistes cridant al jugador (a part dels més de 5.000 socis que es van apropar al Camp Nou) perquè mirés cap a ells, l’escena va durar menys de 30 segons, la qual cosa em va obligar a disparar en ràfega, cridar al jugador perquè em mirés i creuar els dits per tenir aquesta foto que buscava.

M’hagués agradat tenir una foto en la que em mirés més directament, però no sempre es pot aconseguir el que un es proposa… i menys en un esdeveniment amb tanta premsa amb ganes d’aconseguir la millor imatge, que si per això han de recórrer a l’agressivitat ho fan (em van insultar per estar dins dels seus enquadraments i fins i tot em van empènyer amb un monopeu).

Us deixo amb algunes fotos de la jornada:

Per si us ve de gust veure’m treballar “en directe”, a la senyal de televisió que va emetre el canal Barça TV hi surto en plena feina: