A finals de 2008 vam crear Naturpixel amb la idea impartir cursos de fotografia per a afeccionats, un dels cursos que vam començar a impartir al 2009 va ser el Fotowalk Born (actualment sota el nom de Fotowalk Barcelona 1). Durant aquest curs un dels exercicis que ensenyem als alumnes és a realitzar escombrats, per a això aprofitem l’habitual tràfic de Via Laietana.

Aquesta setmana vaig impartir un curs de fotografia privat a Barcelona, el recorregut que vam fer va ser per aquesta zona que tantes vegades he passat i fotografiat. En arribar a casa i editar algunes imatges, em vaig preguntar quantes fotos d’escombratges a Via Laietana tindria…

Amb una bona repassada al Lightroom he creat una col·lecció de “Escombrats a Via Laietana”, on després de revisar tota la biblioteca buscant les carpetes que contenien fotografies realitzades durant tots els cursos des de 2009 m’he trobat amb més de 150 fotografies d’escombrats del mateix lloc.

He seleccionat algunes d’elles per crear aquesta galeria: