Un dels serveis fotogràfics que he afegit recentment al meu repertori és el de la realització de sessions fotogràfiques per a bloggers de moda.

No és un servei nou, ja ho havia fet en anteriors ocasions, però en els últims mesos li estic dedicant cada vegada més temps.

Les bloggers de moda viuen (o intenten viure) de la seva opinió sobre les marques o dissenyadors que incorporen als seus looks o outfits, per a això es valen de la seva imatge. Una imatge que ha d’estar molt cuidada si pretenen convèncer als seus lectors i lectores l’ús d’aquestes peces de les que presumeixen.

Algunes bloggers de moda usen a les seves parelles o amistats perquè els facin les fotos. Potser per començar no està gens malament, encara que els recomanaria que s’apuntessin a algun curs de fotografia abans de llançar-se a fer fotos; moltes de les fotos que fan es podrien fer amb un smartphone i s’estalviarien una dinerada. Amb una bona formació podrien arribar a fer millors fotos i aprofitar el potencial d’aquesta càmera i objectiu que s’han comprat.

Altres bloggers de moda aposten per l’ús d’un fotògraf professional, molt bé fet! El fotògraf professional sabrà treure el millor d’ella, buscar la llum que li sigui més favorable, trobar la localització ideal per aquest look o outfit concret, sabrà quan usar accessoris necessaris (flaix, reflectors, etc.), sabrà editar les fotografies segons les necessitats o requeriments de cada blogger i, el millor de tot, el fotògraf professional no s’afartarà de fer fotos com sovint passa amb la parella o amistat que els feia les fotos.

Així que ja saps, si busques un fotògraf professional que s’encarregui de les teves sessions, no dubtis a contactar amb mi!

Us deixo algunes fotos realitzades a la Silvia de SilviaBoschBlog i a la Milagros de Styleinlima.