No, aquí no trobareu un espectacular vídeo creat amb una GoPro, de fet est és el primer vídeo subjectiu que gravo amb la GoPro, fins avui només l’he utilitzar per crear gravacions desde l’aire amb el drone. Però just em va arribar la nova GoPro Hero4 Black el dia que m’anava a Andorra a passar uns dies esquiant, així que no em vaig poder estar de provar-la.

Encara que la GoPro Hero4 Black és capaç de gravar a 4K, el vídeo l’he realitzat a 2K, no volia omplir el meu disc dur amb un munt de gigues de vídeos meus esquiant… al final, els 47 minuts d’enregistrament en brut (a 2K) ocupen un total de 17Gb…

Al vídeo creat li falta estabilització, suposo que en lloc d’ancorar la càmera al casc l’ideal seria posar-la al pit amb un arnés, i si tingués algun sistema d’ancoratge de la GoPro als esquís es podrien generar imatges una mica més diferents i impactants. L’edició simplement a estat un “talla i enganxa”, no he creat efectes ni editat el color ni res, és tal com surt de la càmera.

Però bé, per ser el primer… no està malament, no? Jugeu vosaltres mateixos, no us oblideu de posar-ho a pantalla completa i alta resolució!