Ahir us vaig ensenyar algunes fotografies de la lluna plena realitzades a Cadaqués, i tal com us vaig dir, avui us ensenyo algunes altres realitzades amb l’iPhone.

Com ja he dit infinitat de vegades, l’iPhone és la càmera que sempre porto damunt, potser la que més utilitzo, l’empro quan vull capturar alguna cosa i no tinc la càmera gran damunt, o quan vull compartir alguna cosa ràpid amb els meus lectors.

Cadaques-Lluna-iphone_001Lluna gairebé plena (l’endemà ja va sortir plena) sortint per l’horitzó des de la badia de Cadaqués (Costa Brava – Girona)

Cadaques-Lluna-iphone_002Dia de lluna plena, mentre disparava algunes fotografies amb “la càmera gran”, vaig compartir al meu Instagram aquesta instantània

Cadaques-Lluna-iphone_003Passats un parell de dies de la lluna plena, vaig realitzar aquesta fotografia

Al penjar aquesta última foto a les meves xarxes socials molts em van preguntar sobre com havia estat capturada; va haver-hi qui fins i tot no es va creure que fos feta amb un iPhone, i això que ho vaig deixar ben clar.

Us puc assegurar que està feta amb un iPhone, sense aplicar cap tipus de filtre, simplement apropant la càmera de l’iPhone al visor d’un telescopi; a posterior la vaig reencuadrar amb PhotoShop Express (per a iPhone) i la vaig girar horitzontalment (cal tenir en compte que el telescopi ens dóna una imatge invertida).

Pels que em vàren preguntar de quin telescopi es tractava, aquí us en deixo una foto:

Cadaques-Lluna-iphone_004