Ja són molts anys (des de 2008) amb la mateixa foto de perfil o avatar a totes les meves xarxes socials i webs… però per fi, després de 7 anys, ja tinc nova foto de perfil!

El meu soci a Naturpixel, en Joan Vendrell, recordava al seu blog la importància de la foto de perfil, al final del seu article em deixava un missatge “subliminal” en el qual em deia “El temps passa”… tenia tota la raó. També vaig rebre alguna petició de canvi de foto de perfil via twitter:

twitter

guillem

7 anys han passat d’aquella primera foto de perfil “oficial” (abans en vaig tenir algunes altres que anava intercalant, però cap va durar més de 2 mesos), una foto que precisament em va fer en Joan aprofitant un curs al Montseny, la que us deixo aquí a la dreta.

Aquesta foto m’agradava, jo que sóc més de posar-me darrere de la càmera que davant de l’objectiu, reflectia molt bé la meva professió-passió i se’m veia tal i com era. Llavors jo tenia 25 anys, ara vaig camí als 33, com és normal he envellit madurat, he canviat una mica i això no es veia reflectit quan algú em coneixia en persona després de fer-ho primerament via la foto de perfil.

Aprofitant una sessió de vídeo i fotos que vam fer recentment, li vaig demanar al Joan que tornés a fer-me una foto de perfil; de la foto resultant n’he realitzat dues versions, una en la qual se’m veu amb la càmera a la mà, per allò de no perdre la meva identitat de fotògraf, i una altra retallant perquè se’m vegi bé la cara, ideal per a les xarxes socials o llocs on la imatge es vegi molt petita i se’m pugui reconèixer fàcilment.

Espero que aquesta nova foto de perfil em duri alguns anys, tot i que segur que hauré de tornar a canviar-la d’aqui d’un temps, cal actualitzar-se més sovint! (no?)