El dissabte passat vaig realitzar un curs de fotografia privat i personalitzat, a diferència dels que he impartit fins ara, aquest era una miqueta especial, doncs l’alumna volia un curs de fotografia d’esgrima.

L’Antonella, després d’haver fet diversos cursos de fotografia bàsica, esportiva, de viatges, gastronòmica… volia aprofundir amb un curs de fotografia esportiva d’esgrima, un esport del que ella mateixa n’és practicant. Aprofitant que el dissabte es realitzava la Copa del Món d’Esgrima a Terrassa, l’Antonella em va citar allà per impartir-li el curs.

No era la primera vegada que realitzava fotografia esportiva en un pavelló tancat i molt mal il·luminat, però si la primera vegada que realitzava fotografies a aquest curiós esport. Us deixo amb algunes de les fotografies que vaig realitzar:

Si estàs interessat/a en un curs de fotografia no dubtis a visitarwww.naturpixel.com o consultar-me.