La setmana passada us explicava la meva experiència bussejant a Cap de Creus (Girona) i ho il·lustrava amb fotografies realitzades amb una Canon PowerShot D30; en aquesta ocasió vaig canviar la càmera per una Olympus Stylus Tough TG-850 mentre vaig estar nedant al costat d’una medusa.

Aprofitant les diferents càmeres que em van deixar per realitzar un article per Naturpixel, en aquesta ocasió feia snorkel acompanyat d’una Olympus Stylus Tough TG-850, el lloc era proper a Cap de Creus, concretament a la punta de s’Alqueria:

Mentre realitzava algunes captures provant la càmera, vaig sentir a uns nens cridar en francès: “une méduse, une méduse!”. Ells sortien de l’aigua per pujar-se a unes roques properes, jo no m’ho vaig pensar i em vaig apropar nedant ràpid per poder fer algunes fotografies a la medusa. Per aquella zona ja havia vist meduses en altres ocasions, però normalment són molt petites (5 cm d’ample), però aquesta les superava, tenia uns 20 cm d’ample:

Guillem Calatrava ©

Guillem Calatrava ©

Guillem Calatrava ©

I ja que estava a l’aigua amb la Olympus Stylus Tough TG-850, no em vaig poder reprimir a usar la seva pantalla inclinable per fer-me un selfie (encara que no em vaig atrevir a posar al costat de la medusa…):

Guillem Calatrava ©