Ja fa uns anys que “vaig descobrir” una preciosa ruta que envolta una de les muntanyes mítiques de Catalunya com és el Pedraforca. Una ruta que he realitzat en diverses ocasions, tan en ple estiu, tardor o primavera (mai a l’hivern per falta d’equipament adequat), aprofitant el dia de festa del passat 1 de maig la vaig repetir.

pedraforca360_xperia_z2-007

Com que ja l’he realitzat diverses vegades, i ja tinc moltes fotografies realitzades en ella, per a aquesta ocasió em vaig marcar el propòsit de fer-la únicament fotografiant amb el Sony Xperia Z2. Aprofitant el desenfoc que ofereix aquest smartphone (sense utilitzar el filtre Defocus que incorpora el telèfon), que com vaig explicar a Naturpixel tant em va agradar, la meva intenció va ser la de capturar flors i plantes amb fons desenfocats.

La ruta, anomenada Pedraforca 360, és aquesta:

Us deixo aquí algunes de les fotografies que vaig capturar: