Aprofitant aquests dies de Setmana Santa he anat de nou per Suïssa per visitar a la meva família. En aquesta ocasió, com anava amb cotxe des de Barcelona, em vaig emportar tot l’equip fotogràfic, trípode inclòs!

Al final, l’equip “gran” només el vaig utilitzar per fer alguns retrats personals a la meva germana i als seus dos fills, i vaig utilitzar l’iPhone per capturar algunes fotografies durant els passejos que vam realitzar al voltant de la zona on estàvem, entre Ginebra (Genève) i Lausana (Lausanne):

Us deixo amb algunes fotografies:


A l’esquerra, l’ombra de la meva neboda Nina mentre jugava al gronxador que té a casa seva. Al mitg, un moll al llac Léman al petit poble medieval de Saint-Prex. A la dreta, part d’un altre moll del llac Léman, però a Rolle.


A l’esquerra, els jardins del Palau de Justícia de Lausana. Al mitg, una casa de Rolle. A la dreta, vista pel retrovisor del cotxe el dia que ens en vam anar, deixant enrere les fantàstiques vistes del llac Léman.