Fa uns dies descobríem a Naturpixel un vídeo realitzat pel fotògraf Siqui Sánchez en el que s’entrevistava al també fotògraf Rafa Pérez, al vídeo en Rafa ofereix alguns consells i reflexions, però tots ells barrejats amb un toc d’humor sarcàstic del “fotògraf del carrer”.

Per si no sabeu de quin vídeo us parlo, us ho deixo aquí:

Als pocs dies de veure el vídeo realitzat per en Siqui, durant la meva hora de relax després de dinar, mentre veia la telenovel·la de TV3 “La Riera”, no vaig poder deixar de riure quan vaig veure aquesta part del capítol que us poso a continuació, en ella s’estava a punt de començar a celebrar un casament i va haver-hi uns problemes amb el fotògraf:

Em pregunto quant de realitat hi ha, no crec que a ningú se li ocorri oferir el seu smartphone amb molts megapíxels per a realitzar fotografies d’un casament… bé, sí, de fet ja ho va fer Brian Adams, que va realitzar un casament, tant foto com vídeo amb diversos iPhone: