I amb aquest tercer article, acabo la sèrie dedicats a la bloguera de moda Silvia Bosch. La Silvia, a través de la seva web SilviaBoschBlog, publica diferents outfits que ella mateixa llueix o notícies sobre moda. Em va contactar perquè li realitzés unes fotografies a l’Hotel Omm de Barcelona.

Seguint amb el seu “Especial vestits per convidades a un casament”; per a aquest tercer article es va vestir amb roba de Paris Vintage, i de nou va comptar amb la col·laboració de l’equip de Blend Store, que li va realitzar dos pentinats i dos estils de maquillatge diferents.

El meu treball, una vegada més, va ser el de realitzar algunes fotos amb els vestits, fotografies del “making of”, i ajudar-la amb la grabació del video.

SilviaBoschBlog_001

SilviaBoschBlog_002

SilviaBoschBlog_003

SilviaBoschBlog_004

SilviaBoschBlog_005

SilviaBoschBlog_006

SilviaBoschBlog_007