Com ja us vaig explicar l’altre dia, la Silvia Bosch és una bloguera de moda, a la seva web SilviaBoschBlog, penja diferents outfits que ella mateixa llueix o noticies sobre moda. Em va contactar perquè li realitzés unes fotografies al Hotel Omm de Barcelona.

Seguint amb el seu “Especial vestits per a convidades a un casament”, per a aquest segon article es va vestir amb roba de la firma Losson Couture, i va comptar de nou amb la col·laboració de l’equip de Blend Store, que li va realitzar dos pentinats i dos estils de maquillatge diferents.

El meu treball va ser el de realitzar algunes fotos amb els vestits, fotografies del “making of”, i ajudar-la amb la grabació del vídeo.

SilviaBoschBlog_001

SilviaBoschBlog_002

SilviaBoschBlog_003

SilviaBoschBlog_004

SilviaBoschBlog_005

SilviaBoschBlog_006

SilviaBoschBlog_007

SilviaBoschBlog_008