Wandy_008

La setmana passada vaig estar fotografiant ulleres de sol Wandyuna nova marca d’ulleres de sol dissenyades i fabricades íntegrament a Barcelona per dos joves catalans: en Marc, arquitecte tècnic i dissenyador gràfic, i en David, enginyer tècnic d’obres públiques.

Les ulleres de sol Wandy es caracteritzen per la seva muntura feta de fusta. De moment tenen un model anomenat Rufus disponible en 6 colors diferents.Em van encarregar les fotografies de les 6 opcions de color d’aquest model d’ulleres de sol; volien 3 vistes diferents i un parell de fotografies de grup del model.

Per realitzar-les vaig utilitzar un teleobjectiu (concretament el Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM) amb filtre polaritzador muntat en una Canon EOS 5D Mark III, flaixos d’estudi Elinchrom, i un reflector 5 en 1 (del que vaig emprar el difusor i el seu reflector blanc). El reflector el vaig fer serivr per evitar els reflexos als vidres de les ulleres de sol, i per recolzar la llum en alguna presa.

Com que s’havia de mostrar el color exacte de cada ullera de sol, també vaig utilitzar una carta de cal·libració de càmera X-Rite ColorChecker Passport. Aquesta carta de color, una eina imprescindible si volem mostrar els colors reals, la vaig posar en cada escena diferent, per després implementar el perfil generat amb Lightroom a cada ullera de sol. Us deixo amb un clar exemple de com afecta aquest calibratge als colors d’una imatge:

WandyColor_001

WandyColor_ConPerfilWandyColor_SinPerfil

Amb el perfil de color personalizat incorporat                                         Sense el perfil de color personalizat incorporat

Us deixo amb una mostra de les imatges capturades, podeu veure totes les fotografies realitzades a la seva web.

Wandy_001 Wandy_002
Wandy_003 Wandy_004
Wandy_005Wandy_006

Per cert, no us perdeu el concurs que ha publicat Wandy en el seu Facebook amb motiu del llançament de les seves ulleres de sol!