Com alguns ja sabreu, de tant en tant faig una escapada a Suïssa de visita familiar, i, lògicament, aprofito per fer algunes fotos.

En aquesta ocasió vaig estar 4 dies, 4 plujosos dies…

Amb tot l’equip carregat a la meva Vanguard Up Rise 48 II, en el meu primer intent per realitzar una volta pel llac Léman tan sols vaig poder capturar una única fotografia, abans que el cel comencés a caurem damunt vaig posar a córrer cuita la funda impermeable a la motxilla; vaig decidir deixar el passeig per l’endemà, us deixo amb l’única fotografia que vaig capturar:

ille de la harpe_001

Disparada amb la Canon EOS 5D Mark III, l’objectiu Canon 24-70/2,8 L II (a focal de 57mm), 1/160s i f/5,0. Convertida a blanc i negre amb Lightroom.

Es tracta de la Île de la Harpe, una illa artificial, construïda al voltant de 1835 sobre un fons sorrenc. La seva superfície és de 2.368 m², amb una longitud de 110m i una amplària de 30m, està a 80m de la riba. Va ser creada al 1835 per un grup de comerciants per protegir el port. A la mort de Frédéric-César de la Harpe al 1838, el seu nom se li va donar a aquesta illa. Un comitè va erigir un obelisc en la seva memòria dissenyat per l’arquitecte Veyrassat, de Lausanne. L’illa és propietat de la ciutat de Rolle. (+ info)